Αγγλία

Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ

Μετά την εξασφάλιση της άμεσης επιστροφής της στην Premier League, η Λέστερ επιβραβεύει τον Έντσο Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο!

Επιβραβεύει τον Έντσο Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ!

Την περασμένη Δευτέρα (29/4) οι «αλεπούδες» επικράτησαν 3-0 στην έδρα της Πρέστον εξασφαλίζοντας την επιστροφή τους στην Premier League, άμεσα μετά τον υποβιβασμό τους, και έχοντας μάλιστα τόσο την καλύτερη επίθεση (89 γκολ), όσο και την καλύτερη άμυνα (39 γκολ) στη φετινή Championship!



Στο «τιμόνι» της ο 44χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα αμέσως μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό της και κατάφερε να την επαναφέρει με... στυλ, στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μαρέσκα δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του να αφήσει τον ρόλο του βοηθού του Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο της Championship.



Κορυφαίοι ευρωπαϊκή σύλλογοι έχουν ήδη στραμμένα πάνω του τα βλέμματά τους, με πιο... ρεαλιστικό το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, ομάδας της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2005 έως το 2009, πριν μετακομίσει στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού.

Έτσι, η διοίκηση της Λέστερ... προσέχει για να έχει, σκοπεύοντας να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας και με κατά πολύ αυξημένες τις υπάρχουσες οικονομικές απολαβές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x