Αγγλία

Στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 52 χρόνια η Λέστερ!

«Αλεπούδες» ξανά για κούπα! Με γκολ του Ιεανάτσο στο 55', η Λέστερ καθάρισε τη Σαουθάμπτον (1-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά από το 1969 στον τελικό του FA Cup, κλείνοντας ραντεβού με την Τσέλσι!

Ο τελικός θα είναι... μπλε!

Με γκολ του Ιεανάτσο στο 55', η Λέστερ καθάρισε τη Σαουθάμπτον (1-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά από το 1969 στον τελικό του FA Cup, κλείνοντας ραντεβού με την Τσέλσι για τις 15 Μαΐου!

Οι «αλεπούδες» έτσι, που κάνουν τρομερή πορεία φέτος και στην Premier League, παραμένοντας στο... κόλπο του Champions League, έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν άλλη μία κούπα μετά το πρωτάθλημα του 2016 και το πρώτο τους Κύπελλο, αφού στις τέσσερις προηγούμενες προσπάθειές τους δεν τα είχαν καταφέρει.

Συγκεκριμένα, το 1949 ηττήθηκαν από τη Γουλβς, το 1961 από την Τότεναμ, το 1963 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 1969, την τελευταία τους φορά, από τη Σίτι.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσει την πρόκρισή της νωρίτερα. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 55', με την κούρσα του Βάρντι και το πλασέ του φορμαρισμένου Ιεανάτσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x