Αγγλία

Λιβέρπουλ: Εξετάζει τον Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα

Την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται πως εξετάζει η Λίβερπουλ.

Την πρώτη της κίνηση ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως προετοιμάζει η διοίκηση της Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να θέτουν ως πρώτο τους στόχο τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα.

Πρόκειται άλλωστε για έναν εξαιρετικό επιθετικό, ο οποίος ξεχώρισε κατά την διάρκεια της σεζόν με τις ιδιαίτερα «ώριμες» εμφανίσεις που πραγματοποίησε, παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), αλλά και την αποτελεσματικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Ο Βλάχοβιτς σκόραρε 21 φορές, δεν αγωνίστηκε μονάχα σε μια αναμέτρηση, πράγμα εντυπωσιακό, ενώ συνολικά έχει συμμετοχή σε 30 τέρματα της Φιορεντίνα σε 77 εμφανίσεις με τους «βιόλα».

Η ικανότητα που διαθέτει στο σκοράρισμα και η διαρκής επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, έχουν στρέψει το βλέμμα των ανθρώπων της Λίβερπουλ προς την περίπτωση του, με τον Γιούργκεν Κλοπ να επιθυμεί δεδομένα να ενισχύσει την γραμμή κρούσης, με έναν διαφορετικού τύπου φορ, που πιθανώς θα σημάνει και κάτι για το μέλλον του Ντιβόκ Οριγκί.

Βεβαίως, την δεδομένη χρονική στιγμή πρόκειται απλώς για ένα φιλολογικό ενδιαφέρον, με τα δημοσιεύματα παρά ταύτα να κάνουν λόγο για προσέγγιση του Βλάχοβιτς από την περσινή πρωταθλήτρια της Premier League.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x