Αγγλία

Μπαίνει χειρουργείο και μένει στα «πιτς» 3 μήνες ο Ρόμπερτσον - Παίρνει φανέλα βασικού ο Τσιμίκας

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει ο Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος και θα απουσιάσει για τρεις μήνες από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ. Μια εξέλιξη που επηρεάζει σημαντικά τον Κώστα Τσιμίκα!

Μεγάλο πλήγμα στις τάξεις της Λίβερπουλ, αναφορικά με τον Άντι Ρόμπερτσον και τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Σκωτσέζος αμυντικός και οι άνθρωποι των «reds» πήραν την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο 29χρονος άσος, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες!

Μια εξέλιξη που επηρεάζει σημαντικά τον Κώστα Τσιμίκα, αφού είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» αριστερός μπακ στο ρόστερ του Γιούργκεν Κλοπ. Τη φετινή σεζόν, ο Έλληνας διεθνής μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αυτές ολιγόλεπτες.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x