Αγγλία

Λίβερπουλ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Άλισον, Άρνολντ, Ζότα και Μπαΐτσετιτς

Τέσσερις πολύ σημαντικές επιστροφές στη Λίβερπουλ, με τους Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ζότα και Μπαΐτσετιτς να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και να τίθενται στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Με τέσσερις επιστροφές μπαίνει στην «τελική ευθεία» της φετινής σεζόν η Λίβερπουλ!

Ο Γιουργκεν Κλοπ δεν είχε εδώ και πολύ καιρό στη διάθεσή του Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ζότα και Μπαΐτσετιτς, όμως όλοι τους συμμετείχαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Τρίτης (9/4)!



Έτσι, δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να μπουν στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Europa League κόντρα στην Αταλάντα (11/4, 22:00), με το πιθανότερο σενάριο να είναι η σταδιακή επιστροφή τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ».

Ο Άλισον έχει να αγωνιστεί από το ντέρμπι κόντρα την Άρσεναλ τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Άρνολντ είχε μείνει εκτός από τις 10 Φεβρουαρίου με πρόβλημα στο γόνατο, ο Ζότα τραυματίστηκε στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπέρνλι, έχοντας νωρίτερα χάσει έναν ακόμα μήνα, ενώ ο Μπαΐτσετιτς έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, λόγω του προβλήματος στο ισχίο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x