Αγγλία

Επιβεβαίωσε ότι θέλει να αναλάβει τη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ: «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία με Φέγενορντ»!

Ο Άρνε Σλοτ δήλωσε ξεκάθαρα πριν το αποψινό παιχνίδι της Φέγενορντ πως θέλει να αναλάβει το καλοκαίρι τη Λίβερπουλ στη θέση του Γιούργκεν Κλοπ!

Εποχή Άρνε Σλοτ φαίνεται πως ξημερώνει από το ερχόμενο καλοκαίρι στη Λίβερπουλ! Ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε ξεκάθαρα στο ESPN πριν το αποψινό παιχνίδι της Φέγενορντ με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς πως θέλει να αναλάβει το τιμόνι των «κόκκινων» στη θέση του Γιούργκεν Κλοπ και επιβεβαίωσε, μάλιστα, πως οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη συνομιλίες για τη μετακόμιση του 45χρονου τεχνικού στο αγγλικό λιμάνι.

«Μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι θα ήθελα να δουλέψω εκεί», είπε ο Σλοτ. «Το μόνο, που μπορώ να πω για αυτό, είναι ότι οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Είμαι στην αίθουσα αναμονής», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε, επίσης, πως είναι «σίγουρος» ότι η Λίβερπουλ και η Φέγενορντ θα καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Σλοτ, 45 ετών, οδήγησε τη Φέγενορντ στον τίτλο της Eredivisie 2022-23 και στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την Τότεναμ και τη Λιντς Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να διαπραγματευτεί ένα ποσό με τη Φέγενορντ για τον Σλοτ, καθώς δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης για αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την επόμενη χρονιά.

Την Τετάρτη, ο αρχηγός των Reds, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, είπε ότι η φιλοσοφία παιχνιδιού του Σλοτ θα ταίριαζε στον σύλλογο, περιγράφοντάς τον ως «έναν από τους καλύτερους Ολλανδούς προπονητές αυτήν τη στιγμή».

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στη λίστα της Λίβερπουλ, για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια.

Η πρώτη επαφή των «κόκκινων» με τους Ολλανδούς δεν ήταν θετική, αφού, όπως αναφέρει το «Athletic», οι δεύτεροι απέρριψαν πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι αργά ή γρήγορα θα επέλθει συμφωνία…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x