Αγγλία

Κλοπ: «Ίσως και την άλλη εβδομάδα στις προπονήσεις ο Τιάγκο»

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Ισπανό μέσο.

Μια πολύτιμη λύση για τη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ θα έχει σύντομα διαθέσιμη ο Γιούργκεν Κλοπ. Όπως έκανε γνωστό ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Τιάγκο Αλκάνταρα ίσως είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

«Κάναμε πλάκα γιατί θα είναι σαν μεταγραφή Ιανουαρίου. Δεν πρέπει να βιαστούμε να επιστρέψει, αλλά είναι στο τελευταίο βήμα πριν την επάνοδο. Ίσως να αρχίσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, αν περάσει κάποια τεστ», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, που αναμένει την επιστροφή και των Τζέιμς Μίλνερ και Σερντάν Σακίρι την επόμενη εβδομάδα.

Ο 29χρονος άσος, που είχε κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του Champions League από την Μπάγερν, πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δύο φορές με τους Reds φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x