Αγγλία

Με Νατ Φίλιπς στο κέντρο της άμυνας η Λίβερπουλ, στον πάγκο ο Τσιμίκας

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών αναγκάζουν τον Γιούργκεν Κλοπ να επιλέξει βασικό στο κέντρο της άμυνάς του τον Νατ Φίλιπς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας θα βρίσκεται στον πάγκο.

Οι τραυματισμοί των Ζοέλ Ματίπ και Ιμπραϊμά Κονατέ αποτέλεσαν πονοκέφαλο για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ και ο Τζο Γκόμεζ δεν κρίθηκε έτοιμος να ξεκινήσει ως βασικός.

Έτσι, ο Γερμανός προπονητής επέλεξε τον Νατ Φίλιπς για παρτενέρ του Φαν Ντάικ στο κέντρο της άμυνάς του, με τον 25χρονο να ξεκινά για πρώτη φορά ως βασικός σε παιχνίδι της Premier League για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2021.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στην αποστολή της Λίβερπουλ, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο, ενώ εκτός 20άδας έμεινε και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον - Άρνολντ, Φίλιπς, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον - Έλιοτ, Φαμπίνιο, Μίλνερ - Σαλάχ, Ντίας, Νούνιεζ



Η ενδεκάδα της Κρίστας Πάλας: Γκουαίτα - Κλάιν, Γουορντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ - Έζε, Ντουκουρέ, Σλουπ, Ζαχά - Τζόρνταν Αγιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x