Αγγλία

Η Λίβερπουλ εισπράττει μισό δις από πώληση μετόχων της FSG στη Νέα Υόρκη!

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, Fenway Sports Group, είναι έτοιμοι να δώσουν το 10% της εταιρείας τους έναντι 750 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με έκθεση στις ΗΠΑ.

Σε μια δύσκολη από πλευράς αποτελεσμάτων χρονική συγκυρία για τη Λίβερπουλ, υπάρχει και ένα πολύ θετικό γεγονός, πως σύντομα θα μπουν στα ταμεία της πολλά λεφτά από πώληση ποσοστού της μητρικής εταιρείας της FSG στο χρηματιστήριο!

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, Fenway Sports Group, είναι έτοιμοι να δώσουν το 10% της εταιρείας τους στην RedBird Capital έναντι 750 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με έκθεση στις ΗΠΑ.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα, και προκρίθηκε αυτή η λύση, να εισέλθει δηλαδή η μητρική εταιρεία στο χρηματιστήριο κάτι που έχει κάνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίσης εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανή συμφωνία κάνει αποτίμηση για την εταιρεία FSG σε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x