Αγγλία

«Τινάζει την μπάνκα» για Νούνιες η Λίβερπουλ!

Ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρει ότι η Λίβερπουλ σκοπεύει να κάνει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον Ντάργουιν Νούνιες!

Αποφασισμένη να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Ντάργουιν Νούνιες φέρεται να είναι η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» οι «κόκκινοι» ετοιμάζουν προσφορά 100 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν τον 22χρονο σέντερ φορ από τη Μπενφίκα!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας η Λίβερπουλ αναμένεται να προσφέρει στον Νούνιες συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Την ίδια ώρα, ο Ουρουγουανός επιθετικός θέλει… πολύ να γίνει κάτοικος «Ανφιλντ», έχοντας εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Έτσι, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να πει το ναι η διοίκηση των Λουζιτανών.

Ο Νούνιες τελείωσε την χρονιά με 32 γκολ και τέσσερις ασίστ, με αποτέλεσμα το όνομά του να ακούγεται για πολλές «μεγάλες» ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x