Αγγλία

Στόχος της Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, απίθανη η πρόσληψή του από τη Λίβερπουλ

Μετά τις εκατέρωθεν διαψεύσεις για συμφωνία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρούμπεν Αμορίμ, ο Πορτογάλος είναι πρώτος στη λίστα της Γουέστ Χαμ για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Στην Αγγλία φαίνεται πως θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Ρούμπεν Αμορίμ, ασχέτως εάν διέψευσε τόσο εκείνος, όσο κι η Λίβερπουλ τις μεταξύ τους επαφές. Ουδείς γνωρίζει εάν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον υπάρξει προσέγγιση από πλευράς «κόκκινων», προς το παρόν, όμως, μοιάζει απίθανο να συμβεί, σύμφωνα με έγκυρο Βρετανό δημοσιογράφο.

Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος θα "εξαργυρώσει" το εξαιρετικό έργο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με «μεταγραφή» στην Αγγλία, αφού είναι ο πρώτος στόχος της Γουέστ Χαμ. Μόνο σε περίπτωση, βέβαια, που αποχωρήσει ο «αναμορφωτής» της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σκωτσέζος προπονητήw συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και γι’ αυτό οι διοικούντες τα «σφυριά» εξετάζουν τις επιλογές τους. Ο Αμορίμ είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Χουλιέν Λοπετέγκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x