Αγγλία

Η Λίβερπουλ θέλει να φέρει πίσω τον Μάικλ Έντουαρντς ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του!

Ο Μάικλ Έντουαρντς έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή και την πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ και η διοίκηση των «reds» θέλει να τον επαναπροσλάβει.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, αφού στο φινάλε της σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά από 8,5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες.

Πέραν του Γερμανού τεχνικού, υπήρξε ένα ακόμη πρόσωπο που συνέβαλε στην επιστροφή των «reds» και πάλι στην κορυφή. Ο λόγος για τον Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την σταδιακή άνοδο και μεταμόρφωση του συλλόγου, αλλά το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον φέρει ξανά πίσω στο Μέρσεϊσαϊντ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις πλευρές έχουν ξεκινήσει με τη Λίβερπουλ να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον επαναπροσλάβει. Ο ίδιος, πάντως, δείχνει αρκετά σκεπτικός προς το παρόν, αφού κατά την αποχώρησή του είχε τονίσει πως θέλει μια αλλαγή περιβάλλοντος. Ωστόσο, παραμένει άνεργος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Έντουαρντς είναι ο άνθρωπος που έφερε στη Λίβερπουλ τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ συνέβαλε στην απόκτηση ορισμένων κομβικών ποδοσφαιριστών όπως οι Άλισον, Φαν Ντάικ και Σαλάχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x