Αγγλία

Θετικός και ο Λάιντερς στη Λίβερπουλ, «λουκέτο» στο προπονητικό της κέντρο

Όλο και περισσότερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε πως αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο προπονητικό της κέντρο.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις τάξεις της Λίβερπουλ, με τα κρούσματα εντός του συλλόγου να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Μεταξύ των τεστ που επέστρεψαν θετικά πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας και αυτό του Πεπ Λάιντερς, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή απόντος του Γιοούργκεν Κλοπ που έχει μπει εδώ και μέρες σε καραντίνα.



Υπό τον φόβο της υπερβολικής διασποράς, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως αναστέλλονται προσωρινά όλες οι προπονητικές δραστηριότητες της πρώτης ομάδας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (6/1, 21:45) αναμέτρησης με την Άρσεναλ.



Να θυμίσουμε, πως η Λίβερπουλ έχει ήδη καταθέσει επίσημο αίτημα στην EFL για αναβολή του αυριανού πρώτου ημιτελικού για το Carabao Cup με αντίπαλο την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», περιμένοντας την απάντηση της διοργανώτριας Αρχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x