Αγγλία

Λιντς: Και τυπικά τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Τζέσι Μαρς

Η Λιντς ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Αμερικανό τεχνικό Τζέσι Μαρς.

Τέλος με κάθε επισημότητα αποτελεί από τον πάγκο της Λιντς Γιουνάιτεντ ο Τζέσι Μαρς. Τα «παγώνια» με μια λιτή ανακοίνωση μερικών λέξεων ενημέρωσαν πως η συνεργασία τους με τον 49χρονο πρώην προπονητή των Zάλτσμπουργκ και Λειψία ολοκληρώνεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο και 37 παιχνίδια στους Βρετανικούς πάγκους.

Η χθεσινή ήττα στο «City Ground» με 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον στο «Elland Road» αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη, με τον Ισπανό πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Μπρομ, Κάρλος Κορμπεράν να παρουσιάζεται από την Daily Mail ως ο βασικός στόχος.

Μετά την νίκη της Έβερτον το Σάββατο απέναντι στην Άρσεναλ τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας της Premier League έχουν περιπλεχθεί ακόμα περισσότερο, καθώς τα «ζαχαρωτά» ισοβαθμούν με την Λιντς στην 17η θέση με 18 βαθμούς, η Μπόρνμουθ βρίσκεται 19η έναν βαθμό πίσω και τελευταία ακολουθεί η Σαουθάμπτον στους 15. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Λίντς είναι η εξ αναβολής αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» την Τετάρτη το βράδυ.



Επιμέλεια:Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x