Αγγλία

Ο Ραούλ απέρριψε πρόταση της Λιντς

Η Λιντς φέρεται να έκανε πρόταση στον Ραούλ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, με την απάντηση του Ισπανού προπονητή της Ρεάλ Καστίγια να είναι αρνητική.

Πρόταση φέρεται να κατέθεσε η Λιντς στον πάλαι ποτέ θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητή της Ρεάλ Καστίγια, Ραούλ Γκονζάλεθ.Τα «παγώνια» επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Ισπανό ,προκειμένου να του προτείνουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής As, η αγγλική ομάδα έχει εντυπωσιαστεί από τα πεπραγμένα του Ραούλ στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της «βασίλισσάς» και επιθυμούσε διακαώς να του αναθέσει ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ, με την απάντηση του 45χρονου ωστόσο να είναι αρνητική.

Όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά, η Λιντς δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα του Μαδριλένου τεχνικού που διανύει τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Προηγουμένως είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Σάλκε, η Άιντραχτ και μερικές ομάδες από την Ισπανία με τον πρώην εμβληματικό επιθετικό των «μερένχες» να τονίζει πως δεν θέλει να βιαστεί για το επόμενο βήμα και ταυτόχρονα να δηλώνει αφοσιωμένος στην προσπάθεια που κάνει να επαναφέρει την Ρεάλ Καστίγια στην Segunda Division.

O Ραούλ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Β΄ομάδας της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2019 μετρά ήδη 117 παιχνίδια στην άκρη του πάγκου με 48 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες με την ομάδα του να παλεύει φέτος για την επιστροφή της στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλκορκόν μετά από 22 αγώνες.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x