Αγγλία

Γκάρι Λίνεκερ: Το BBC τον έβαλε στον «πάγο» και εκείνος πήγε να δει Λέστερ-Τσέλσι

Ο Γκάρι Λίνεκερ βρίσκεται στο «King Power Stadium» ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το ματς ανάμεσα στη Λέστερ και την Τσέλσι, μετά τη διαφαινόμενη απόλυσή του από τον BBC.

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αγγλία και στην Premier League, αναφορικά με την απόφαση του BBC να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Γκάρι Λίνεκερ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, που παρουσιάζει την άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Match Of The Day» στο κανάλι του BBC για παραπάνω από 24 χρόνια, μπήκε στο «ψυγείο» από το τηλεοπτικό κανάλι λόγω της δριμείας κριτικής που άσκησε κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της βρετανικής κυβέρνησης.

Μια απόφαση που όπως φαίνεται ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον χώρο του βρετανικού ποδοσφαίρου, καθώς, τόσο ο Ίαν Ράιτ, όσο και ο Άλαν Σίρερ, αποφάσισαν να μην παραστούν στη σημερινή εκπομπή, στηρίζοντας έμπρακτα τον συμπαρουσιαστή τους. Μάλιστα, και οι ποδοσφαιριστές στέκονται στο πλευρό του 62χρονου παρουσιαστή, καθώς ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών δεν θα γίνουν δηλώσεις των αθλητών μετά το τέλος των αγώνων.

Εν μέσω όλου αυτού, ο Γκάρι Λίνεκερ, δείχνει πάντως πως έχει την απαραίτητη ψυχραιμία, καθώς αποφάσισε να βρεθεί στο «King Power Stadium» ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης την εντός έδρας αναμέτρηση της Λέστερ με την Τσέλσι, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x