Αγγλία

Λουίς Ενρίκε: «Δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος σύλλογος, θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία»

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μίλησε στα Μέσα ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα προπονητικά του σχέδια.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την εθνική Ισπανίας παραχώρησε ο Λουίς Ενρίκε!

Ο 52χρονος τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν για εκείνον μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της «φούρια ρόχα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τονίζοντας ότι αφού δεν μπορείς να ελέγξεις το τι λέγεται για σένα, το σημαντικότερο είναι να παραμένεις ήρεμος.

«Από τότε που ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ, δεν έχω διαβάσει ισπανικό Τύπο, ούτε στα social media, παρακολουθώ μόνο τα αγγλικά Μέσα. Δεν μπορείς να ελέγξεις το τι λέγεται για σένα. Το σημαντικότερο είναι να παραμένει ήρεμος και να απολαμβάνεις όσα σε ευχαριστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι και να λένε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προπονητική μου πορεία. Κάναμε λάθη αλλά έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και εγώ με το επιτελείο μου τις πήραμε».

Στη συνέχεια, μίλησε για το προπονητικό του μέλλον, αναφέροντας ότι έχει δεχθεί προτάσεις από εθνικές ομάδες, αλλά όχι από κάποιον σύλλογο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να μετακομίσει στην Αγγλία για να κάτσει στον πάγκο μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

«Θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία. Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί τον Ιούλιο. Θέλω να πάω σε μία ομάδα που θα μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα της Premier League».

«Είχα προτάσεις από αρκετές εθνικές ομάδες, αλλά όχι από κάποιον σύλλογο. Αν μου ερχόταν κάποια πρόταση από εθνική θα έπρεπε να είναι πολύ σοβαρή για να την αποδεχτώ. Το να έρθω αντιμέτωπος με την Ισπανία θα μου ήταν πολύ δύσκολο»
.

Τέλος, απάντησε και στο αν θα τον ενδιέφερε να προπονήσει την εθνική Βραζιλίας, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι θα προπονήσω ποτέ την Βραζιλία. Νομίζω ότι της θα της ταίριαζε καλύτερα κάποιος προπονητής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα δικά μου. Δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x