Αγγλία

Λουκάκου: «Πρέπει να παλέψω. Επειδή δεν παλεύω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για όλους»

Ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε θέση για τις ρατσιστικές επιθέσεις που γίνονται στους ποδοσφαιριστές.

Ο άσος της Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, τόνισε ορισμένα πράγματα σχετικά με τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται οι ποδοσφαιριστές, αναφέροντας πως οι CEO του Instagram πρέπει να συναντηθούν με τους παίκτες για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος.

«Πρέπει να παλέψω, επειδή δεν παλεύω μόνο για τον εαυτό μου. Παλεύω για τον γιο μου, για τα μελλοντικά μου παιδιά, για τον αδερφό μου, για όλους τους άλλους παίκτες και τα παιδιά τους, ξέρετε, για όλους.

Οι αρχηγοί κάθε ομάδας και τέσσερις ή πέντε παίκτες, όπως και οι μεγάλες προσωπικότητες κάθε ομάδας, θα πρέπει να έχουν μια συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους του Instagram και των κυβερνήσεων, της FA και της PFA, και θα πρέπει απλώς να καθίσουν γύρω από το τραπέζι και να έχουμε μεγάλη συνάντηση για αυτό.

Πώς μπορούμε να του "επιτεθούμε" αμέσως, όχι μόνο από το παιχνίδι των ανδρών, αλλά και από το παιχνίδι των γυναικών.

Νομίζω ότι όλοι μαζί, πρέπει να έχουμε μια μεγάλη συνάντηση και ένα συνέδριο και να μιλάμε για πράγματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευτούν οι παίκτες, αλλά και για να προστατευτούν οι οπαδοί και οι νεότεροι παίκτες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές»
, ήταν τα λόγια του Βέλγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x