Αγγλία

Ο προπονητής της Λούτον έκαψε το τραπέζι του πινγκ πονγκ για να μπουν οι παίκτες στο γυμναστήριο!

Ο Νάθαν Τζόουνς αποκάλυψε το ακραίο μέτρο που έλαβε, προκειμένου να οδηγήσει στο γυμναστήριο τους -κολλημένους με το πινγκ πονγκ- παίκτες της Λούτον, που τώρα διεκδικούν άνοδο στην Premier League.

Ένα μεγάλο πρόβλημα κλήθηκε να ξεπεράσει ο Νάθαν Τζόουνς, για να φέρει τη Λούτον στον δρόμο των επιτυχιών .

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, που διεκδικεί την άνοδο στην Premier League, αποκάλυψε στο BBC πως... αναγκάστηκε να κάψει ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ, στο οποίο οι παίκτες του σπαταλούσαν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους.

«Όταν ήρθα, κατάλαβα ότι κάποιοι παίκτες ανησυχούν περισσότερο για το αν είναι καλοί στο πινγκ πονγκ, από το αν είναι καλοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Υπήρχε μια μεγάλη κουλτούρα γύρω από το πινγκ πονγκ. Σκέφτηκα πως έπρεπε είτε να τους δελεάσω για να τους βάλω στο γυμναστήριο, είτε να κάψω το τραπέζι του πινγκ πονγκ. Ήταν πολύ πιο εύκολο να κάψω το τραπέζι του πινγκ πονγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το... μυστικό της επιτυχίας που έφερε τη Λούτον στα πλέι οφ ανόδου από την Championship, σχολίασε: «Δομικά θα μας ζήλευαν πολλές ομάδες. Δεν έχουμε σούπερ σταρ, έχουμε μια ομάδα παικτών που θέλει να πετύχει κάτι. Δεν έχουν πλησιάσει καν στο ταβάνι τους. Έξω από την ομάδα όλοι σκέφτονται ότι έχει γίνει μια τεράστια έκπληξη, αλλά εσωτερικά είχαμε την αυτοπεποίθηση να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Ιδανικά, όλοι θα ήθελαν να τα πάνε φανταστικά, χωρίς να ξοδέψουν πολλά λεφτά. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο, αλλά εμείς το κάναμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x