Αγγλία

«Ο Φαν Ντε Μπεκ προπονούταν 10 ώρες την ημέρα, αλλά έπαιζε ο Πογκμπά που αργούσε στην προπόνηση»

Ο πρώην ατζέντης του Φαν Ντε Μπεκ παραχώρησε δηλώσεις στο ολλανδικό «Voetbal Primeur» και μίλησε για την άδικη αντιμετώπιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τον παίκτη.

Την επιθυμία του να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ στον τότε ατζέντη του Γκίντο Άλμπερς, λόγω της προνομιακής μεταχείρισης της ομάδας στον Πολ Πογκμπά. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προπονούταν 10 ώρες την ημέρα, ο Σόλσκιερ διάλεγε για το αρχικό σχήμα τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έφτανε αργοπορημένος στις προπονήσεις.

«Έβλεπα την απογοήτευση του στον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνος έβλεπε το πως προσπαθούσα να αλλάξω την κατάσταση», ανέφερε ο Άλμπερς.

«Στην Ολλανδία, τον Ντόνι τον εκτιμούσαν, έπαιζε καλά και ήταν δημοφιλής στους φιλάθλους. Και αργότερα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγωνιζόταν ποτέ. Η σχέση του με τον σύλλογο ψυχράνθηκε άσχημα», συνέχισε.

«Είχε να ανταγωνιστεί τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αργούσε στην προπόνηση, έλεγε συγγνώμη και έπαιζε πάλι, αντί ενός παιδιού που προπονούταν 10 ώρες την ημέρα για 8 εβδομάδες, ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται για την ομάδα».

Την πρώτη του χρονιά στην Γιουνάιτεντ, ο Φαν ντε Μπεκ αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια, από τα οποία τα 19 ήταν στην Premier League. Φέτος έχει παίξει μόλις 19 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Αγγελική Καβαρνού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x