Αγγλία

Σταμάτησε τη Γιουνάιτεντ η Άστον Βίλα υπό καταρρακτώδη βροχή

Η Άστον Βίλα με τη... βοήθεια της καταρρακτώδους βροχής, έφερε ισοπαλία (2-2) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη σταμάτησε από το 4/4 στα φετινά φιλικά προετοιμασίας της.

Ισόπαλη (2-2) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τους «κόκκινους διαβόλους» στη φετινή τους προετοιμασία, που δεν συνοδεύεται με νίκη. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι νίκες τους επί των Λίβερπουλ (4-0), Melbourne Victory (4-1) και Κρίσταλ Πάλας (3-1).

Στα του ματς, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ -ο οποίος χρησιμοποίησε ως βασικούς τους Φαν ντε Μπέεκ και Μαρσιάλ- προηγήθηκε στο 25' με τελείωμα του Σάντσο από το ύψος της μικρής περιοχής (μετά το γύρισμα το Σο). Στο 42' ο Ράσφορντ προσπάθησε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να κοντράρει στον Κας και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.





Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος. Μείωσε στο σκορ στο 49' με πολύ ωραία ατομική ενέργεια (κούρσα, προσποίηση και ωραίο τελείωμα) του Μπέιλι. Μάλιστα, ο Τζαμαϊκανός άσος ήταν εκείνος που εκτέλεσε το κόρνερ στο 90'+3', με τον Τσέιμπερς να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το τελικό 2-2.



Να σημειωθεί ότι σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δυσχαίρυνε η καταρρακτώδης βροχή.

Αρχικές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Νταλότ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο – Φρεντ, Φαν ντε Μπέεκ – Σάντσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσιάλ.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες – Κας, Μινγκς, Ντιέγκο Κάρλος, Ντιν – ΜακΓκίν, Καμαρά, Ράμσεϊ – Ινγκς, Κουτίνιο – Γουότκινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x