Αγγλία

Ένταση ξανά στο «Ολντ Τράφορντ», πριν το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ

Χιλιάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν ξανά έξω από το «Ολντ Τράφορντ» πριν το ματς με τη Λίβερπουλ ώστε να εκφραστούν κατά του Γκλέιζερ. Μπλόκαρε ένα πούλμαν των «reds».

Νέα… παρατράγουδα πριν το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ. Χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκαν και πάλι έξω από το «Ολντ Τράφορντ» πριν την αναμέτρηση με τους «reds», ώστε να εκφράσουν με δυναμικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα, τα μικροεπεισόδια δεν έλειψαν και μπλόκαρε ένα από τα πούλμαν της Λίβερπουλ, λόγω της παρουσίας των φίλων των γηπεδούχων, αλλά όχι αυτό που επρόκειτο να μεταφέρει την ομάδα στο γήπεδο. Που μετέβη σε αυτό με μικρή καθυστέρηση και με αστυνομική συνοδεία.

Όπως αναφέρει ο Ντάνιελ Τέιλορ του «Athletic» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεφούσκωσαν τα λάστιχα του οχήματος. Η κόντρα ανάμεσα στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», η οποία πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μετά την υπόθεση με το ESL με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στον ίδιο χώρο, αλλά δεν δείχνει ότι θα εκτονωθεί εύκολα.




Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένταση ξανά στο «Ολντ Τράφορντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένταση ξανά στο «Ολντ Τράφορντ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x