Αγγλία

Έχει επικοινωνήσει ήδη με τον ΜακΚένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όπως αναφέρει η ‘’The athletic’’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ΜακΚένα για το πόστο του προπονητή.

Εντονότερες από ποτέ άλλοτε είναι οι φήμες-πληροφορίες που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάει άλλους προπονητές ενόψει της νέας σεζόν προχωρώντας σε μια αλλαγή στον πάγκο της.

Πολλά δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι πολύ κοντά στο να λάβουν την απόφασή τους να προχωρήσουν στο διαζύγιο με τον Ερικ Τεν Χααγκ μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι αύριο Σάββατο. Κάποια από αυτά προσθέτουν ότι έχει αρχίσει η αναζήτηση προπονητή, έχει εντοπιστεί ο στόχος, και μάλιστα υπάρχει κόντρα με την Τσέλσι καθώς ο ένας από τους στόχους είναι κοινός.

Ο Κίεραν ΜακΚέναν… Η συνδρομητική ιστοσελίδα ‘’the athletic’’ αναφέρει ότι οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Άγγλου τεχνικού της Ίπσουιτς για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια ενδεχόμενη συνεργασία αν το αποφασίσουν.

Ο ΜακΚέναν, που είναι και στο μυαλό των υπευθύνων της Τσέλσι, έχει καταφέρει να ανεβάσει την Ίπσουιτς δύο κατηγορίες, από την League 1, στην Premier League. Έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο μαζί της αλλά αρνείται να προχωρήσει σε συζητήσεις για επέκτασή του παρά τις πιέσεις που δέχεται. Στην αρχή της καριέρα τους ήταν προπονητής στην ομάδα νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x