Αγγλία

«Μετά το ναυάγιο με Μπαλέμπα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφεται στον Χιούλμαντ»

Η Μπράιτον ενημέρωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον Κάρλος Μπαλέμπα και πλέον ο Ρούμπεν Αμορίμ στρέφεται στον πρώην παίκτη του, Μόρτεν Χιούλμαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει μανιωδώς ένα χαφ για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.

Στην κορυφή της λίστας βρισκόταν ο Κάρλος Μπαλέμπα, της Μπράιτον. Μετά από πολλές μέρες διαπραγματεύσεων, οι «γλάροι» ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να στραφούν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις.

Πλέον ο Ρούμπεν Αμορίμ κοιτάει έντονα έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά από το παρελθόν. Η Γιουνάιτεντ θέλει πλέον να κάνει δικό της τον Μόρτεν Χιούλμαντ, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Δανός στο πλάι του Πορτογάλου τεχνικού ήταν εκπληκτικός με τα «Λιοντάρια της Λισαβόνας» και πλέον ως αρχηγός της ομάδας, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί η Μάντσεστερ θέλει τον Χιούλμαντ, η Σπόρτινγκ όμως δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει φθηνά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x