Αγγλία

Ετοιμάζει πρόταση για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Σέρβου μέσου Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με την περίπτωση του Ντε Γιονγκ να έχει... τραβήξει πάρα πολύ χρονικά και την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φαίνεται πως οδεύει προς «ναυάγιο», η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται πως στρέφεται στις εναλλακτικές της επιλογές, όσον αφορά την ενίσχυση του κέντρου της.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ενός ποδοσφαιριστή που υπάρχει στα... ψηλά της λίστας τους εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τις οικονομικές απαιτήσεις της Λάτσιο ξεπερνούν τα 65 εκατ. ευρώ, ενώ για τον διεθνή Σέρβο ενδιαφέρονται επίσης οι Άρσεναλ και Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την ιταλική «Tuttosport» όμως ο 27χρονος μέσος προτιμά να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, προερχόμενος από εντυπωσιακή χρονιά στους «λατσιάλι», με 11 γκολ και 12 ασίστ σε 47 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x