Αγγλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξέσπασε ο Ράσφορντ στο twitter και απάντησε σε αυτούς που τον κριτικάρουν

Την απάντηση του έδωσε ο Μάρκους Ράσφορντ σε αυτούς που του κάνουν σκληρή κριτική για την φετινή του απόδοση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X.

Πολύ κακή σεζόν διανύει ο Μάρκους Ράσφορντ και αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα πολύ κόσμο να τον κριτικάρει σφοδρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άγγλος επιθετικός έχει βρει δίχτυα μόλις 8 φορές την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την προηγούμενη είχε 30 γκολ και έκανε εξαιρετική σεζόν.

Ένας χρήστης στο Χ, υποστήριξε τον Άγγλο γράφοντας: «Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειρίζονται τον Ράσφορντ είναι απολύτως αηδιαστικός. Είναι σκληρός. Είναι απάνθρωπος». Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε να συμφωνεί και απάντησε στο συγκεκριμένο tweet, λέγοντας: «Εκτιμώ την υποστήριξή σας! Είναι κακομεταχείριση και συμβαίνει για μήνες. Αρκετά πια».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν γενικότερα μία κακή σεζόν, αφού βρίσκονται στην 6η θέση της Premier League, ενώ αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων του Champions League, τερματίζοντας στην 4η θέση. Ωστόσο, έχουν την ευκαιρία να «σώσουν» την χρονιά, στις 25 Μαΐου, που θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του FA Cup την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x