Αγγλία

«Μισή» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ

Με σημαντικές απουσίες ετοιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι της Κυριακής (2/10) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Καθόλου εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η επιστροφή της στην αγωνιστική δράση της Premier League, καθώς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διαχειριστεί σοβαρές απουσίες στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10, 16:00) κόντρα στη Σίτι στο «Έτιχαντ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που τελευταία φορά αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Άρσεναλ, είναι πολύ πιθανό να μην έχουν στη διάθεσή τους τους Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Γάλλος επιθετικός παρά την εντυπωσιακή περίοδο προετοιμασίας που είχε, κερδίζοντας τη θέση του στο ρόστερ, παραμένει εκτός με τραυματισμό έχοντας αγωνιστεί ελάχιστα, ενώ ο Μάρκου Ράσφορντ έχει επίσης ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην έχει προπονηθεί επίσης αυτή την εβδομάδα.

Εκτός αυτών, εκτός πλάνων φαίνεται να είναι και ο Χάρι Μαγκουάιρ, που ούτως ή άλλως έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, αλλά επίσης έχει επιστρέψει με πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού από τα ματς της εθνικής Αγγλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x