Αγγλία

Πρόταση σε Νιούκαστλ για Ντουμπράβκα από τη Γιουνάιτεντ

Επίσημη πρόταση στη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μάρτιν Ντουμπράβκα με τη μορφή δανεισμού κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα.

Φουλάρει για την απόκτηση του Μάρτιν Ντουμπράβκα από τη Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να καλυφθούν τα κενά, που δεν καλύφθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Καζεμίρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος είναι η συνέχεια να δοθεί με τη μεταγραφή του Άντονι από τον Άγιαξ, αλλά ταυτόχρονα ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ζητήσει και την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Για την ακρίβεια, ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε τραγική απόδοση στην ήττα της ομάδας του από την Μπρέντφορντ και σε αυτό το ματς ο Ολλανδός τεχνικός πήρε την οριστική απόφαση να αυξήσει τον ανταγωνισμό του Ισπανού γκολκίπερ.

Αρχικά, εξετάστηκαν οι περιπτώσεις των Κέβιν Τραπ και Γιαν Ζόμερ, αλλά καμία από τις δύο δεν πρόκειται να προχωρήσει και ως εκ τούτου στο προσκήνιο βρίσκεται ο Μάρτιν Ντουμπράβκα της Νιούκαστλ. Ο Σλοβάκος ήταν βασική επιλογή στην ομάδα του τα τελευταία χρόνια, αλλά με την απόκτηση του Νικ Πόουπ έχει περάσει στον πάγκο, οπότε η Νιούκαστλ δεν αποκλείεται να δώσει το «ΟΚ» για την παραχώρηση του 33χρονου με τη μορφή δανεισμού, με τη Γιουνάιτεντ να έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x