Αγγλία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να φέρει πίσω στην Αγγλία τον Γκάλαχερ

Τη μεσαία της γραμμή θέλει να ενισχύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, με τον Κόνορ Γκάλαχερ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να πραγματοποιήσει.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ θέλει να ενδυναμώσει τη μεσαία του γραμμή και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν εστιάσει στον Κόνορ Γκάλαχερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Άγγλος έχει καταγράψει φέτος συνολικά 22 συμμετοχές με δύο γκολ και η Γιουνάιτεντ πρόκειται να κάνει πρόταση να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, έχοντας όμως οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Γκάλαχερ σαφώς και έχει τεράστια εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, με τρομερές σεζόν στην Κρίσταλ Πάλας, οι οποίες του χάρισαν και τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x