Συνεχίζει να κινείται δυναμικά στην αγορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψάχνοντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δυναμώσουν το ρόστερ του Ρούμπεν Αμορίμ, για την ερχόμενη σεζόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει πάση θυσία να ενισχύσει ποιοτικά την επιθετική του γραμμή και η απόκτηση του Ματέους Κούνια από τη Γουλβς, μοιάζει να μην είναι αρκετή, από μόνη της.
Η Μάντσεστερ κυνηγάει δυναμικά την περίπτωση του Μπράιαν Εμπεμό της Μπρέντφορντ, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, θέλει να κάνει δικό της και τον Όλι Γουότκινς.
Βέβαια η Άστον Βίλα δεν σκοπεύει να παραχωρήσει φθηνά τον επιθετικός της και φέρεται να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να του επιτρέψει να αποχωρήσει.
Αυτό το ποσό όμως, η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει διατεθειμένη να το πληρώσει, διότι ο Άγγλος βρίσκεται στο 29ο έτος της ηλικίας του και δεδομένα δεν έχει μεταπολιτική αξία.
?? Manchester United have held initial talks with Aston Villa about signing Ollie Watkins.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 2, 2025
They are not willing to pay Villa's demand of around £60m because of his age and lack of resale value.
(Source: @DiscoMirror) pic.twitter.com/RgKNIeiBxb
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






