Αγγλία

Αγοράζει 19χρονο αμυντικό από τη Χάβρη της Ligue 2 η Μάντσεστερ Σίτι

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Χάβρη για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Ισαάκ Τουρέ, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τη γαλλική «Equipe».

Μια μεταγραφική κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία σύμφωνα με την «Equipe» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χάβρη για την απόκτηση του νεαρού Ισαάκ Τουρέ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το μεγάλο γαλλικό Μέσο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Ligue 2 για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, ενώ προτίθεται να τον στείλει άμεσα κάπου ως δανεικό, αφού πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τουρέ έκανε φέτος το... ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα της Χάβρης και χρησιμοποιήθηκε σε 17 παιχνίδια από τον προπονητή του, εντυπωσιάζοντας με την σταθερότητά του. Για την απόκτησή του έχουν ενδιαφέρθηκαν επίσης Λιόν και Μαρσέιγ, με τον ίδιο όμως να επιλέγει την μετακόμισή του στο Μάντσεστερ, ενώ έχει ήδη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των «πολιτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x