Αγγλία

Βόμβα: Αποχωρεί από τη Σίτι ο Γκουαρδιόλα το επόμενο καλοκαίρι!

Η «Daily Mail» έριξε βόμβα αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχεδιάζει να μείνει για μία τελευταία σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι και το καλοκαίρι του 2025 να αποχωρήσει.

Βόμβα μεγατόνων έριξε η «Daily Mail». Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζακ Γκάουγκαν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025.

O Καταλανός έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Σίτι και αναμένεται να την εξαντλήσει, αλλά δεν πρόκειται να το επεκτείνει.

Η ομάδα του Μάντσεστερ θα δώσει στον Γκουαρδιόλα χώρο και χρόνο για να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του. Ελπίζουν πως ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της θα παρατείνει το συμβόλαιό του, ώστε να κερδίσει περισσότερα από τα 15 τρόπαια που έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του παρθενικού Champions League του συλλόγου.

Ο σχεδιασμός για τη διάδοχη κατάσταση στη Σίτι θα ξεκινήσει, με τον Μίτσελ της Τζιρόνα να είναι ένας πιθανός υποψήφιος μετά την εντυπωσιακή χρονιά στη La Liga, ενώ ανήκει και στο City Group, με τα πράγματα να είναι ακόμη ευκολότερα. Άλλα ονόματα με παρόμοια φιλοσοφία με του Γκουαρδιόλα είναι οι Γιούλιαν Νάγκελασμαν, Τσάμπι Αλόνσο και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, αλλά ακόμη είναι αρκετά νωρίς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x