Αγγλία

Γκουαρδιόλα για τον «τελικό» με την Γουέστ Χαμ: «Νιώθω ότι το παιχνίδι θα εξελιχθεί όπως με την Άστον Βίλα το 2022»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ που θα κρίνει και τον τίτλο πως έχει το προαίσθημα ότι θα εξελιχθεί όπως το ανάλογο με την Άστον Βίλα το 2022.

Η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θυμίζει πάρα πολύ αυτή της σεζόν 2021-2022. Η μόνη διαφορά είναι πως τώρα η Άρσεναλ θέλει ένα στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ τότε ήταν η Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του για τον «τελικό» με την Γουέστ Χαμ ανέφερε πως έχει το προαίσθημα ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι παρόμοια με προ διετίας, κόντρα στην Άστον Βίλα. Τα «σφυριά» τότε, είχαν προηγηθεί με 2-0 στο Έτιχαντ κάνοντας για λίγο «δώρο» το πρωτάθλημα στην Λίβερπουλ, ωστόσο οι «πολίτες» είχαν βρει 3 γκολ σε 5 λεπτά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, κατακτώντας με συναρπαστικό τρόπο τον τίτλο.

Ο Ισπανός δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να είναι μπροστά με 3-0 στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, αλλά θεωρεί πως δεν θα γίνει αυτό και η αποστολή της Σίτι θα είναι το ίδιο δύσκολη, όπως το 2022, στην προσπάθεια κατάκτησης του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον στο «Emirates», με όλα τα παιχνίδια να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 18:00, με τους «κανονιέρηδες» να ελπίζουν σε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων του «νησιού», ώστε να στεφθούν εκείνοι πρωταθλητές, για πρώτη φορά μετά το 2004.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x