Αγγλία

Μάντσεστερ Σίτι: Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε κορυφαίοι του είδους τους

Η πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στηρίζεται κατά πολύ στις «ορέξεις» των Έρλινγκ Χάαλαντ (17 γκολ) και Κέβιν Ντε Μπρόινε (10 ασίστ). Οι δύο παίκτες είναι οι κορυφαίοι στις κατηγορίες τους στην Ευρώπη.

Τα «όργια» που κάνει φέτος ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχουν ειπωθεί πολλές φορές και αυτό θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα. Τα ίδια και για τον συμπαίκτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε που έχει το πόδι του πατημένο στο γκάζι αρκετά χρόνια τώρα. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης αυτή τη φορά είναι πως οι δύο παίκτες βρίσκονται στην κορυφή των δύο σημαντικότερων κατηγοριών, των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων.

Ο Νορβηγός έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και στα έντεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής. Τα συνολικά 17 γκολ του (14 στην Premier League και τρία στο Champions League) σε 914’ αγωνιστικά λεπτά, τον κατατάσσουν στην κορυφή των σκόρερ, στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Βέλγος έχει πάρει μέρος και αυτός σε όλα τα παιχνίδια και μετρά συνολικά δέκα ασίστ (8 στην Premier League και δύο στο Champions League) σε 857 λεπτά συμμετοχής και βρίσκεται μόνος πρώτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες τελικές πάσες.

Μαζί έχουν συνεργαστεί πέντε φορές ενώ οι «Πολίτες» έχουν σκοράρει συνολικά 36

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x