Αγγλία

Μαντσίνι για τον μισθό του από τη Μάντσεστερ Σίτι: «Έχω πληρώσει τους φόρους, όλα ήταν καθαρά»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την έρευνα που γίνεται στη Μάντσεστερ Σίτι για παραβιάσεις οικονομικών κανόνων, λέγοντας πως όσα χρήματα έλαβε ο ίδιος ήταν «καθαρά» και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για την έρευνα, η οποία διεξάγεται στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι για παραβιάσεις οικονομικών κανόνων μίλησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, ρωτήθηκε και για τη δική του περίπτωση, καθώς ο σύλλογος κατηγορείται ότι απέκρυπτε το ακριβές ποσό των πληρωμών την περίοδο 2009-2013, στην οποία ήταν προπονητής της ομάδας. Η απάντησή του ήταν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τα χρήματα που έλαβε ο ίδιος, καθώς έχει πληρώσει όλους τους φόρους και τα πάντα είναι «καθαρά».

«Όχι, δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν, ούτε με έχει καλέσει κανένας και δεν νομίζω ότι θα επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Έχω πληρώσει τους φόρους μου. Είναι όλα καθαρά, οπότε δεν νομίζω ότι θα έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου», ήταν τα λόγια του.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για περισσότερες από 100 παραβιάσεις από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της το City Football Group και για τον λόγο αυτό ελέγχεται από μία ανεξάρτητη επιτροπή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάτι τέτοιο έχει υπόσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x