Αγγλία

Μαγκουάιρ: «Θα είναι αποτυχία αν η Αγγλία δεν κατακτήσει το επόμενο Euro»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε με πολύ αισιόδοξο τρόπο στις ελπίδες της Αγγλίας για το Euro 2024, τονίζοντας ότι μόνος στόχος για τα «Τρία Λιοντάρια» είναι η κατάκτηση της διοργάνωσης.

To καλύτερο δυνατό ήταν το ξεκίνημα της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2024, με τα «Τρία Λιοντάρια» να επικρατούν 2-1 επί της Ιταλίας στη Νάπολη και να κάνουν μεγάλο άλμα για την πρωτιά στον όμιλο των προκριματικών.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς, κλήθηκε να σχολιάσει τις ελπίδες της Αγγλίας για διάκριση στο Euro του 2024, τονίζοντας πως για τους Βρετανούς θα είναι αποτυχία οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι έχουμε τους παίκτες για να το κερδίσουμε. Είμαι της λογικής ότι αν δεν κατακτήσουμε τη διοργάνωση τότε θα είναι αποτυχία. Έχω πάει σε τρία μεγάλα τουρνουά και έχω βρεθεί τόσο κοντά (σ.σ στο τρόπαιο).

Προφανώς πρέπει να προκριθούμε πρώτα από έναν δύσκολο όμιλο, πήγαμε στην Ιταλία και πήραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή θέση, αλλά τέτοιες διοργανώσεις κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x