Αγγλία

Η... συγγνώμη των Γκλέιζερ στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέσω του Τζόελ Γκλέιζερ, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Γιουνάιτεντ απολογήθηκε στους οπαδούς.

Όντες εκ των «12» που συμμετείχαν στα σχέδια για τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν σε μία απολογία προς τους οπαδούς του συλλόγου, μετά την κατάρρευση του εγχειρήματος.

Μέσω του Τζόελ Γκλέιζερ, οι ιδιοκτήτες του κλαμπ ζήτησαν συγγνώμη από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», τονίζοντας πως «η στήριξη των οπαδών κάνει σπουδαίο αυτόν τον σύλλογο».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες, γίναμε μάρτυρες του μεγάλου πάθους που δημιουργεί το ποδόσφαιρο και τη βαθιά αφοσίωση που έχουν οι φίλαθλοί μας για αυτό το μεγάλο κλαμπ. Κάνατε πολύ σαφή την αντίθεσή σας στην ESL και η φωνή σας ακούστηκε. Κάναμε λάθος και θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα.

Παρότι οι πληγές είναι φρέσκες και κατανοώ πως θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθούν, είμαι αφοσιωμένος στο να αναδομήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους φιλάθλους μας και να μάθουμε από το μήνυμα που μας στείλατε με τέτοια αποφασιστικότητα.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χρειάζεται σκέψη για την πυραμίδα λειτουργίας του μακροπρόθεσμα. Ωστόσο αποδεχόμαστε πλήρως ότι η ESL δεν ήταν ο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε.

Στην αναζήτηση μιας πιο σταθερής δομής για το ποδόσφαιρο, αποτύχαμε να δείξουμε επαρκή σεβασμό στις βαθιές ρίζες της παράδοσής, με υποβιβασμούς, προβιβασμούς και την πυραμίδα λειτουργίας. Γι’ αυτό και λυπούμαστε.

Είμαστε στον πιο σπουδαίο σύλλογο του κόσμου και απολογούμαστε χωρίς περιστροφές για την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες. Για μας είναι σημαντικό να αποκαταστήσουμε τα πράγματα.

Η Γιουνάιτεντ έχει πλούσια κληρονομιά και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε να ανταποκριθούμε στις παραδόσεις και τις αξίες. Η πανδημία έφερε στο δρόμο μας τόσες προκλήσεις και είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που η Γιουνάιτεντ και οι φίλαθλοί μας από όλο τον κόσμο αντέδρασαν σε αυτές τις πιέσεις.

Αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται να έχουμε καλύτερη επικοινωνία με σας, τους φιλάθλους μας, γιατί πάντα θα είστε η καρδιά του συλλόγου.

Να είστε βέβαιοι πως θα κάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τους συνεταίρους μας στο ποδόσφαιρο, ώστε να βρούμε λύσεις για τις προκλήσεις που μας περιμένουν.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας για την καλύτερη δυνατή κατάληξη της σεζόν.

Κλείνοντας, αναγνωρίζουμε ότι η δική σας υποστήριξη κάνει αυτό το κλαμπ τόσο μεγάλο και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x