Αγγλία

Υπόθεση Μανέ: Η... αδικία που θέλει να αποφύγει η Μπάγερν και τα παραδείγματα Τιάγκο-Λεβαντόφσκι

Η πώληση του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου από τη Λίβερπουλ δεν έχει προχωρήσει ακόμα, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν διαφορετικά την υπόθεση.

Ο Σαντιό Μανέ αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει εξαρχής το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο συμφωνία ακόμα δεν έχει υπάρξει.

Οι "reds" φέρονται να απέρριψαν και νέα πρόταση των Βαυαρών, ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς αξιώνουν περισσότερα από 40 για να αποχωριστούν τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Σύμφωνα πάντως με το Athletic, οι πρωταθλητές Γερμανίας θεωρούν πως οι απαιτήσεις των Άγγλων είναι... άδικες, ειδικά από την στιγμή που οι ίδιοι είχαν πουλήσει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τον Τιάγκο έναντι περίπου 25-30 εκατομμυρίων ευρώ το 2020.

Η περίπτωση ήταν παρόμοια, καθώς ο Ισπανός βρισκόταν τότε, όπως ο Μανέ τώρα, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θεωρούν ότι είναι λογικό να ζητούν 40+ για τον Αφρικανό, από την στιγμή που η rekordmeister θέλει γύρω στα 50 εκατομμύρια για να δώσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα - με τον Πολωνό να έχει κι αυτός έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του και να είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία.

Βγάλε άκρη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x