Αγγλία

Μανγκαλά για Γιουνάιτεντ!

Στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ ο Ντέιβιντ Μόγιες, στην προσπάθειά του να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μεταγραφές και ο Ντέβιντ Μόγιες έχει αρκετά ονόματα σημειωμένα στο μπλοκάκι του, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ένα από αυτά είναι και ο 22χρονος αμυντικός της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «δράκους» από τη Σταντάρ Λιέγης έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x