Τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ ο Ντέιβιντ Μόγιες, στην προσπάθειά του να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μεταγραφές και ο Ντέβιντ Μόγιες έχει αρκετά ονόματα σημειωμένα στο μπλοκάκι του, προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.
Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ένα από αυτά είναι και ο 22χρονος αμυντικός της Πόρτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «δράκους» από τη Σταντάρ Λιέγης έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






