Αγγλία

Μαρινάκης στους οπαδούς της Νότιγχαμ: «Ταβάνι ο ουρανός, ανταγωνιστικοί στην Premier League»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω της ιστοσελίδα του συλλόγου.

Περίπου δύο μήνες απομένουν για τη σέντρα στην Premier League και οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ αδημονούν να δουν την ομάδα του να παίζει ξανά στα... σαλόνια μετά από 23 χρόνια.

Την ώρα που ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον προπονητή, Στιβ Κούπερ, με αποδέκτες τους οπαδούς.

Το μήνυμα του Έλληνα ιδιοκτήτη της Φόρεστ αναφέρει:

«Από το ξεκίνημα αυτού του ταξιδιού, δεν είδα την εμπλοκή μου στην εκπληκτική μας ομάδα ως επένδυση. Ήταν το πάθος για το ποδόσφαιρο, το πάθος για τον σύλλογο και για όλους τους φίλους της Νότιγχαμ που ήθελαν να δουν ξανά την ομάδα τους εκεί που ανήκει. Στην Premier League.

Θα δώσουμε στον Στιβ Κούπερ και το επιτελείο του τα... πυρομαχικά που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Δεν θέλουμε απλά να παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά και να τα πάμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί, καθώς ταβάνι μας είναι ο ουρανός.

Στη ζωή μου, με ό,τι και αν ασχολήθηκα, ήθελα πάντα να είμαι στην κορυφή. Μπορεί να δείχνει δύσκολο σήμερα, αλλά θα γίνει ευκολότερο με τον χρόνο.

Όλοι εδώ ζουν με τις αναμνήσεις από το παρελθόν και την ιστορία, αλλά μερικές φορές δεν βλέπουμε το μέλλον επειδή μιλάμε συνέχεια για τα παλιά. Τώρα, θέλουμε να τραβήξουμε μια γραμμή και να γράψουμε νέα ιστορία για τον σύλλογο.

Ο Μπράιαν Κλαφ έκανε πολλά για την ομάδα και είχε τεράστιες επιτυχίες. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Στιβ Κούπερ έκανε κάτι αντίστοιχο, ακόμη πιο δύσκολο. Σεβόμαστε την ιστορία μας, αλλά είναι ώρα να γράψουμε νέα, ακόμη πιο λαμπρή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ Κούπερ και το επιτελείο του, τους παίκτες και τη διοίκηση. Θέλω να συγχαρώ τον γιο μου, Μιλτιάδη, που από την αρχή της σεζόν ασχολήθηκε με την ομάδα, κράτησε τις ισορροπίες και επέβλεψε μία τρομερή ανατροπή.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υπέροχη στήριξη.

Να είστε καλά και υγιείς».


Ο δε Κούπερ, προέβη σε ένα αρκετά πιο μακροσκελές μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «κάνατε το “City Ground” ένα μέρος διαφορετικό από κάθε άλλο, μας καθοδηγήσατε με γεμάτες κερκίδες φιλοξενούμενων στα εκτός έδρας ματς και το ίδιο συνέβη και στο “Wembley”. Οι εικόνες από τους πανηγυρισμούς στην πλατεία της Παλιάς Αγοράς έδειξαν σε όσους δεν ξέρουν, τι σημαίνει αφοσίωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x