Αγγλία

Μαρσιάλ: «Λογικό να μην με ξέρει ο Ρούνεϊ»

Καθόλου άσχημα δεν ένιωσε ο Αντονί Μαρσιάλ από το γεγονός ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν τον γνώριζε, θεωρώντας μάλιστα κάτι τέτοιο απόλυτα φυσιολογικό ενώ σχολίασε και το κόστος της μεταγραφής του.

«Προσγειωμένος» φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν τον γνώριζε ο Γουέιν Ρούνεϊ, θεωρώντας απόλυτα λογικό το συγκεκριμένο γεγονός.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην με ξέρει ο Ρούνεϊ. Δεν έχω παίξει πολύ στη Ligue 1 και για πρώτη φορά κλήθηκα στην εθνική Γαλλίας. Ο Ρούνεϊ είναι σπουδαίος παίκτης και θα προοδεύσω πολύ μαζί του», τόνισε ο Μαρσιάλ.

Ο 19χρονος άσος δεν δίστασε να απαντήσει και για τα όσα ακούγονται για το κόστος της μεταγραφής του, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν κοστίζω 80 εκατ. ευρώ. Δεν σκέφτομαι τα ποσά, αφού αυτά αφορούν τις ομάδες. Δεν θέτω τον εαυτό μου υπό πίεση.

Σίγουρα, ακούγεται τρελό για παίκτη της ηλικίας μου. Προσπαθώ να το αγνοήσω και να συγκεντρωθώ μόνο στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x