Αγγλία

Σε σκληρή φυλακή ο Μεντί: «Έχει οπαδούς της Γιουνάιτεντ που δεν θα τον αφήνουν να κοιμηθεί»

Σε φυλακή του Μάντσεστερ που θεωρείται από τις πιο σκληρές στην Αγγλία και εκτός των άλλων απαριθμεί πολλούς οπαδούς της Γιουνάιτεντ που δεν θα τον υποδεχθούν θερμά, μεταφέρθηκε ο Μπέντζαμιν Μεντί.

Υπό δύσκολες συνθήκες θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή που του έχει επιβληθεί ο Μπέντζαμιν Μεντί. Όπως είναι γνωστό, ο Γάλλος αμυντικός κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο με την κατηγορία επτά βιασμών.

Πριν την παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν μεταφέρθηκε από τη φυλακή «HMP Altcourse» του Λίβερπουλ στη φυλακή «Strangeways» του Μάντσεστερ, που θεωρείται από τις σκληρότερες στην Αγγλία.

Σύμφωνα, δε, με το σχετικό δημοσίευμα της «Sun», εκτός της βίαιης συμπεριφοράς που συχνά καταγράφεται εκεί, υπάρχει και μια άλλη ιδιαιτερότητα.

Κι αυτό διότι πηγή που επικαλείται η εφημερίδα μέσα από τη φυλακή αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα.

Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x