Τελικά δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο που απασχολεί το Πειθαρχικό Σώμα της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Αυτή την εβδομάδα το πρόσωπο της επικαιρότητας θα είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ αποβλήθηκε από το παιχνίδι με την Μπάρνεϊ, διαμαρτυρόμενος για το εις βάρος της ομάδας του πέναλτι.
Ο 67χρονος Αλσατός έμεινε στη φισούνα προκειμένου να παρακολουθήσει το υπόλοιπο ματς, όμως ο 4ος διαιτητής του επεσήμανε πως θα πρέπει να φύγει από εκεί και να ανέβει στην εξέδρα. Ο Βενγκέρ δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα και όχι μόνο είχε έντονη λογομαχία μαζί του αλλά τον έσπρωξε δύο φορές.
Στην συνέντευξη Τύπου όμως, απολογήθηκε για τις πράξεις του: «Νόμιζα πως μπορούσα να δω το παιχνίδι από το τούνελ. Μετανιώνω για όλα. Έπρεπε να το είχα βουλώσει, να φύγω και να πάω σπίτι μου. Ζητώ συγνώμη γι’ αυτό».
Μπορεί να μετάνιωσε για το σπρώξιμο, όμως δεν θεώρησε πως δίκαια αποβλήθηκε: «Δεν ήταν τίποτα κακό. Είπα κάτι που ακούς καθημερινά στο ποδόσφαιρο και εννιά στις δέκα φορές δεν σε στέλνουν στην εξέδρα γι’ αυτό», τόνισε.
Πριν την οριστική απόφασή της η αγγλική ομοσπονδία θα περιμένει την έκθεση του διαιτητή. Παρ’ όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι πως η τιμωρία του τεχνικού των «κανονιέρηδων» δεν θα είναι μικρή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






