Αγγλία

Μένει στη Φούλαμ ο Γουίλιαν

Σε συμφωνία ήρθαν Φούλαμ και Γουίλιαν για ανανέωση της συνεργασίας τους. Σήμερα «πέφτουν» οι υπογραφές αφού περάσει τα ιατρικά τεστ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναμένονται εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για το νέο συμβόλαιο του Γουίλιαν ντα Σίλβα με την Φούλαμ παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος ακραίος εκτός της αγγλικής ομάδας απέρριψε και προσφορές από τη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με δημοσιεύματα. Στην πρώτη του χρονιά με τους Λονδρέζους κατέγραψε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 27 συμμετοχές στην Premier League.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Τσέλσι, Άρσεναλ, Κορίνθιανς, Σαχτάρ και Ανζί, ενώ υπήρξε 70 φορές διεθνής με την Βραζιλία σημειώνοντας και 9 γκολ.

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x