Αγγλία

Μια παιχτούρα για τη Λίβερπουλ… και στο βάθος Σαλάχ!

Έτοιμη να τα… σκάσει για την απόκτηση του μεγάλου ταλέντου της Λεβερκούζεν, Γιούλιαν Μπραντ, είναι η Λίβερπουλ! Σε δεύτερο πλάνο ο Μοχάμεντ Σαλάχ, αν δεν προχωρήσει του 21χρονου Γερμανού.

Μεταγραφικός πυρετός στο Λίβερπουλ!

Όπως γράφουν στην Αγγλία, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βάλει στο… μάτι την παιχτούρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Γιούλιαν Μπραντ, ο οποίος, σύμφωνα με το transfermarkt, κοστολογείται πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Γερμανός διεθνής έχει, ήδη, 92 συμμετοχές στις «ασπιρίνες», από το 2014, όταν και προβιβάστηκε στη «μεγάλη» ομάδα και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και από τις δύο πλευρές (η «καλή» του είναι η αριστερή), αλλά, φέτος ειδικά, έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια, με μεγάλη επιτυχία, και ως «οκταροδεκάρι».

Από εκεί και πέρα, όπως τονίζεται στα ίδια δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι», σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Μπραντ, θα κινηθούν για τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Ρόμα. Εκεί, βέβαια, υπάρχει το πρόβλημα ότι οι «τζιαλορόσι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν τον Αιγύπτιο να την… κάνει για άλλες πολιτείες.

Όπως και να έχει, στη Λίβερπουλ φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε νεότερα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x