Ικανοποίηση και περηφάνια ένιωσε για τους παίκτες του ο προπονητής της Φούλαμ, Ρενέ Μόλενστιν. Οι «κότατζερς» δεν περίμεναν να πάρουν βαθμούς από τη Λίβερπουλ (2-3), όπως δήλωσε ο τεχνικός τους , αλλά είχαν καλή εμφάνιση που έδειξε τις ικανότητες τους.
«Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε στα παιχνίδια με ομάδες που δεν έχουν την ποιότητα της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάρουμε βαθμούς», ανέφερε.
Αναφερόμενος στους καινούριους παίκτες Νταν Μπερν και Ράιαν Τάνικλιφ, αλλά και συνολικά στην ομάδα είπε: «Ήταν εξαιρετικοί, όλοι τους. Χρειάζονται πολλή εμπιστοσύνη και είναι ένα από τα πράγματα που θα ιεραρχήσουμε».
Επιμέλεια: Πωλίνα Ψαρομηλίγκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






