Αγγλία

«Μοναδική ευχαρίστηση να εργαστώ δίπλα στον Σερ Άλεξ»

Με μια δήλωση ο Ντέιβιντ Γκιλ, εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε σημαντικότερη εμπειρία της επαγγελματικής του καριέρας τη συνεργασία με τον Σεν Άλεξ Φέργκιουσον.

Παράλληλα, σε αυτήν αφήνει να εννοηθεί πως αυτή η εξέλιξη δεν αποτέλεσε έκπληξη αφού ουσιαστικά ο Σκωτσέζος τεχνικός είχε προετοιμάσει την ομάδα για αυτό το ενδεχόμενο.

Η δήλωση του Ντέιβιντ Γκιλ:
«Είχα τη μοναδική ευχαρίστηση να εργαστώ πολύ κοντά στον Άλεξ για 16 αξέχαστα χρόνια –την περίοδο του τρεμπλ, του νταμπλ, αμέτρητων τροπαίων, νικών και πολυάριθμων μεταγραφών.

Γνωρίζαμε πως κάποτε θα ερχόταν η μέρα της απόσυρσής του και συνεργαστήκαμε ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν τη στιγμή εξασφαλίζοντας την ποιότητα της ομάδας και το ότι οι δομές στο σύλλογο θα παρέμεναν σε κορυφαία κατάσταση.

Το όραμα, η ενέργεια και η ικανότητα του Άλεξ να χτίζει ομάδες –μέσα κι έξω από το γήπεδο- αποτελούν στοιχεία στα οποία μπορεί να στηριχθεί ο διάδοχός του.

Ο τρόπος που δείχνει το ενδιαφέρον του για την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και την ποδοσφαιρική οικογένεια γενικότερα είναι κάτι που θαυμάζω. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού του που συχνά έμενε κρυφό από τη δημοσιότητα αλλά είναι κάτι που είχα το προνόμιο να διαπιστώσω τα τελευταία 16 χρόνια.

Όσα έκανε για αυτήν την ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Το να σταθώ δίπλα του αποτέλεσε τη σημαντικότερη εμπειρία της επαγγελματικής μου καριέρας και το να μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου τεράστια τιμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x