Αγγλία

Μουρίνιο: «Δεν αληθεύει ότι νικάω πάντα στο Άνφιλντ»

Ανυπόμονος να βιώσει για πρώτη φορά ως προπονητής το απόλυτο ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι συνεντεύξεις του Ζοσέ Μουρίνιο πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ είναι η πρώτη που θα βιώσει ως προπονητής ο Πορτογάλος.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για την εξαιρετική παράδοση που έχει στο Άνφιλντ, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα αληθές ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ίδιου και των οπαδών της Λίβερπουλ.

«Για μένα δεν υπάρχει διαφορά. Θα πάω εκεί να παίξω το παιχνίδι μου, να κάνω τη δουλειά μου και να απολαύσω τη δουλειά μου, όπως κάνω συνήθως. Νομίζω ότι οι οπαδοί πρέπει να πάνε επίσης για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Αυτό νομίζω ότι θα συμβεί», ανέφερε αρχικά ο πετυχημένος προπονητής και συνέχισε:

«Είμαι στην Αγγλία πολλά χρόνια. Προφανώς δεν έχω βρεθεί σε αυτό το ματς, αλλά έχω παίξω πολλές φορές εναντίον της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καταλαβαίνω το μέγεθος των ομάδων και τώρα καταλαβαίνω το μέγεθος δύο αιώνιων αντιπάλων. Ανυπομονώ. Πάντα μου αρέσει να παίζω στο Άνφιλντ. Κέρδισα πολλές εκεί, αλλά έχασα επίσης. Κέρδισα μεγάλα παιχνίδια, έχασα μεγάλα παιχνίδια. Έτσι, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να πηγαίνω εκεί, γιατί δεν είμαι πάντα επιτυχημένος όπως λέγεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x