Σπανίως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αναφέρεται στη διαιτησία, ακόμη κι όταν η ομάδα του κερδίζει. Μετά το 2-1 της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ, ο Πορτογάλος προπονητής γκρίνιαξε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στους «μπλε» και τα έβαλε με τον Λουίς Σουάρες κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να εκβιάσει την εσχάτη των ποινών.
«Έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Αζάρ. Κάτι γίνεται με τον συγκεκριμένο παίκτη και οι διαιτητές δεν του δίνουν πέναλτι. Είναι ένας τίμιος παίκτης και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ο Σουάρες έπρεπε, απεναντίας, να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Μισώ τους παίκτες που προσπαθούν να εκβιάσουν σφυρίγματα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τον σέβομαι για την αξία και τη νοοτροπία του, αλλά ορισμένες φορές προσπαθεί υπερβολικά. Ο Ετό απλώς μπήκε μπροστά του κι αυτός έκανε λες και τον πυροβόλησαν», τόνισε.
Όσο για τη νίκη της ομάδας του, τόνισε: «Δεν είναι καλό να δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και ανατρέψαμε τα πάντα. Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια φανταστική βραδιά και τώρα θα συνεχίσουμε τη μάχη μας για τον τίτλο».
Η επίμαχη φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






