Αγγλία

«Μύλος» με Αλτάι Μπαγίντιρ: Από την πρόταση της Γιουνάιτεντ… στην Αθήνα για συνάντηση με Μαρινάκη!

Ανατροπή στην περίπτωση του Τούρκου γκολκίπερ, που ήταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ αλλά ρεπορτάζ στην πατρίδα του αναφέρει ότι βρίσκεται προ των πυλών της Νότιγχαμ με… παρέμβαση του ιδιοκτήτη της.

Ένας μικρός… χαμός επικρατεί γύρω από την περίπτωση της αποχώρησης του Αλτάι Μπαγίντιρ με μεταγραφή, ενώ μάλιστα υπάρχει και έμμεση εμπλοκή του Ολυμπιακού!

Να τα πάρουμε, όμως, με την σειρά. Ο Τούρκος γκολκίπερ φερόταν να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μαζί το «πράσινο φως» της διοίκησης της «τσιμ μπομ» για να διαπραγματευθεί με την αγγλική ομάδα.

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει τον Μπαγιντίρ δικό της και παράλληλα αντικατσστάτη του Αντρέ Ονάνα.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της… τελευταίας ώρας επισημαίνει πως ο 25χρονος τερματοφύλακας ταξίδεψε μαζί με τον ατζέντη του, Σεφά Σεϊρέκ, με ιδιωτικό αεροπλάνο και προορισμό την Αθήνα σήμερα (22/08) στις 12:30 το μεσημέρι.

Προκειμένου, οι δύο τους να έχουν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το αντικείμενο συζήτησης να είναι η μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία επίσης «ψάχνεται» για έναν αναπληρωματικό πορτιέρε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x